088 - 0047401
info@happyspine.nl

Praktijk

De praktijk is gevestigd in het gebouw “Vijverstaete” van Schmidtmedica B.V. aan de Piet Heinstraat 11 7402 JN Zutphen. Er is rond het gebouw ruime parkeergelegenheid aanwezig. Als u het gebouw binnen gaat, wordt u verwelkomd door Paulien, de gastvrouw van Vijverstaete. U kunt plaatsnemen in de centrale wachtruimte. U wordt daar voor uw behandeling opgehaald.

Verzekeringen

De behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit het aanvullend fonds, niet vanuit het basispakket. Het valt dan meestal onder alternatieve geneeswijzen, manuele geneeskunde/therapie, (Ortho)manuele Geneeskunde (“methode Sickesz”) of Musculoskeletale geneeskunde. Het valt niet onder uw verplicht eigen risico. Een enkele ziektekostenverzekeraar verlangt een verwijsbrief van de huisarts. Dit behoort in uw polis te staan. Neem bij twijfel contact op met uw ziektekostenverzekeraar om niet voor onaangename verrassingen te komen.

Aanmelden

Behandeling vindt alleen plaats na een telefonische afspraak. U kunt zich aanmelden voor de praktijk door een afspraak te maken via telefoonnummer 088 – 0047401. De telefoon wordt altijd beantwoord van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 uur en 18.00 uur. De secretaresse vraagt u de belangrijkste gegevens die ingevuld moeten worden op uw patiëntenkaart. Bij het eerste consult worden de overige gegevens gevraagd. Graag bij dat eerste consult een geldig legitimatiebewijs meenemen (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs). Wij zijn namelijk verplicht om uw identiteit vast te stellen. Een verwijzing van uw huisarts of behandelend specialist is prettig maar niet noodzakelijk tenzij uw verzekering dat vereist – zie uw polis.

Tarieven

  • Eerste consult          €97,-
  • Vervolgconsult        €87,-

Facturen worden  per email naar u gestuurd of, indien u dat wenst, na het consult meegegeven.  U wordt verzocht de factuur via bankoverschrijving te voldoen. Er zijn geen contante- of pinbetalingen mogelijk.

Afspraak

U wordt verzocht om bij verhindering minimaal 24 uur van te voren uw afspraak af te zeggen. Indien u dat verzuimt, kunnen er kosten in rekening worden gebracht voor de gereserveerde tijd.

Behandelaar- en praktijkgegevens

BIG registratie M.Kouwe 79022211901     AGB code M.Kouwe 84021862     AGB code praktijk 84057826         KvK 62238027

Contact

Indien u een vraag heeft, kunt u met dit formulier contact met ons opnemen.